/ Muurikka rygespåner til rygeovn whiskey 360 gram
Udsolgt!
Muurikka
Muurikka rygespåner til rygeovn whiskey 360 gram
76 kr
Netlager - Ikke på lager
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: 54460050
Muurikka rygespåner til rygeovn whiskey 360 gram
Muurikka rygespåner whiskey er velegnede til brug i kul- og gasgrill, elektriske rygeovne og andre rygere. De er fremstillet af egetræsfade, der er blevet brugt til opbevaring af spiritus fra Rioja og andre steder i Spanien samt fra Frankrig og Portugal. Fremstillingsprocessen bevarer lugt, smag og andre vigtige kulinariske egenskaber. Rygespånerne er særdeles velegnede til rygning af alt slags mad, f.eks. kød, grøntsager, fisk, pizza og desserter, som får en lækker røgfyldt aroma.
Brugsanvisning: Læg chipsene i blød i vand i cirka 10-20 minutter. Brug ca. 2 dl spåner pr. kg røget mad. Tag spånerne ud af vandet, og læg dem i en aluminiumsskål, rygekasse, bunden af rygerovnen eller spånebakken.
Hvis du bruger en kulgrill: Når kullet gløder, skal du anbringe fadet/kassen/bakken med spåner direkte på kullene.
Hvis du bruger en gasgrill: Hvis grillen har en rygerbeholder, skal du lægge fadet/kassen/bakken der. Hvis der ikke er nogen rygerbeholder, skal fadet lægges i et hjørne under grillen, før grillen tændes. Hvis du bruger en Muurikka rygeovn, skal du sprede et jævnt lag rygespåner på spånebakken, cirka 2 dl pr. kg røget. Når spånerne begynder at ryge, sættes den mad, der skal tilberedes, i grillen/rygeren.
Brugsanvisning: Læg chipsene i blød i vand i cirka 10-20 minutter. Brug ca. 2 dl spåner pr. kg røget mad. Tag spånerne ud af vandet, og læg dem i en aluminiumsskål, rygekasse, bunden af rygerovnen eller spånebakken.
Hvis du bruger en kulgrill: Når kullet gløder, skal du anbringe fadet/kassen/bakken med spåner direkte på kullene.
Hvis du bruger en gasgrill: Hvis grillen har en rygerbeholder, skal du lægge fadet/kassen/bakken der. Hvis der ikke er nogen rygerbeholder, skal fadet lægges i et hjørne under grillen, før grillen tændes. Hvis du bruger en Muurikka rygeovn, skal du sprede et jævnt lag rygespåner på spånebakken, cirka 2 dl pr. kg røget. Når spånerne begynder at ryge, sættes den mad, der skal tilberedes, i grillen/rygeren.